Aksi Kedi Logo

O Mama Buraya Gelecek!

Halsey'in Oğlu Ender Bebeğin İlk Konseri

5 Aralık 2021 - 13:28
34 Okunma
3 Paylaşım

Halsey'in Oğlu Ender Bebeğin İlk Konseri

Dünyaca ünlü Halsey, bilindiği üzere Alev Aydın ile 2 yılı aşkın bir süredir mutlu bir beraberlik sürdürüyor. Çiftin temmuz ayında dünyaya gelen oğlu, ilk konserine BTS'in sahnesinde annesiyle birlikte katıldı.



/

Hem ülkemizde hem de tüm dünyada büyük bir üne kavuşan K-pop grubu BTS, Los Angeles’ta bir konser verdi. Konserdeki dinleyiciler arasında Halsey ve oğlu Ender’de vardı. Gecenin sonunda hep birlikte poz vermeyi de ihmal etmediler. Bu durum karşısında Halsey, "Amca çetesi! Kelimelerin ötesinde..." ifadelerini kullandı.



/

Hamilelik sürecinde, "Karnımdaki bebek bir ARMY." ifadelerini kullanan Halsey, gruba duyduğu hayranlığını dile getirmekten çekinmemişti. Konser görüntülerini sosyal medya hesabından da hayranlarıyla paylaştı.



/

Ender bebek ve Halsey’i daha bir çok BTS konserinde göreceğimiz kesin!


/